۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور

بیانیه بسیج اساتید دانشگاه الزهرا س به مناسبت روز قدس

ارسال شده در تاریخ 1401/02/08
بیانیه بسیج اساتید دانشگاه الزهرا س به مناسبت روز قدس

بسم الله الرحمن الرحیم    امام خمینی(ره) :    "روز قدس، روز اسلام است".
در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که با فرمان تاریخی امام راحل به روز قدس نامگذاری شده، بر عهد و پیمان خود با مردم فلسطین می مانیم و با بیزاری جستن از رژیم غاصب صهیونیستی، حمایت خود را از فلسطین مظلوم با حضور در آئین راهپیمایی روز قدس اعلام می کنیم.

در این روز بزرگ عظمت و عزت امت اسلامی به نمایش گذاشته می‌شود و ملت‌های آزاده و مسلمان سراسر جهان به همراه آزادی‌خواهان و عدالت‌طلبان عالم یاد و خاطره‌ی مظلومیت ملت مسلمان فلسطین و جنایات روزافزون رژیم جعلی و اشغالگر قدس را فریاد می‌زنند و با پیروی از فرمان الهی حضرت امام خمینی رضوان اله تعالی علیه با راهپیمایی‌های باشکوه خود ضرورت نابودی صهیونیسم جهانی و پیروزی فلسطین مظلوم را به جهانیان گوش‌زد می‌کنند.

بسیج اساتید دانشگاه الزهرا س ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم مومن و روزه دار و با درود بیکران بر روح پرفتوح رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی رحمة الله علیه، دانشگاهیان دانشگاه الزهرا س را به حضور در مراسم راهپیمایی روز قدس دعوت می نمایم تا با حضور سبز خود بار دیگر برگی زرین بر افتخارات این خطه انقلابی رقم زنند.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

فیلم مرتبط
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    دانشگاه الزهرا
    تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،بسیج اساتید
    basijasatid[at]alzahra.ac.ir
    کدپستی : --- تلفن : ---
    فاکس :
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.