صفحه اصلی
نقشه سایت
ورود اعضاء
العربیه
English
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
درباره بسیج اساتید
معرفی
روسای سابق
معاونان
مسئولین بسیج دانشکده ها
کارشناسان
فرهنگی
پژوهش
معرفی
فرم ها
برنامه ریزی
بررسی و تحلیل
نیروی انسانی
نحوه عضویت
راهنمای ثبت نام
اقدامات
گزارش عملکرد
گزارش مهر1399 الی مهر 1400
گزارش هفته بسیج 1400
اقدامات بسیج اساتید به مناسبت دهه فجر 1400
گزارش عملکرد مهر 1399 الی اسفند 1401
نمایشگاه مجازی
حضور فعال زنان در عرصه انقلاب اسلامی
حضور و سخنرانی عضو هیئت علمی پژوهشکده زنان در آئین گرامیداشت روز زن در دانشگاه تهران
ارسال شده در تاریخ
1400/11/12
ساعت
12:20
خانم دکتر لیلا ثمنی، عضو هیئت علمی پژوهشکده زنان و معاون امور بانوان و خانواده بسیج اساتید دانشگاههای تهران بزرگ در آئین گرامیداشت روز زن که در تاریخ 4 بهمن ماه 1400 در دانشگاه تهران برگزار شد؛ حضور یافت و سخنرانی نمود.
خانم دکتر ثمنی در این مراسم با تبریک ولادت باسعادت حضرت زهرا سلام الله علیها، بر حفاظت از کرامت زنان تأکید کرد و گفت: محافظت و زمینهسازی برای ارتقای کرامت ذاتی و اکتسابی زنان از اهداف اساسی مورد نظر اسلام و به تبع آن نظام جمهوری اسلامی ایران است. لذا در سیره امامین انقلاب اسلامی، دستورات اکیدی در این راستا به صورت قولی و فعلی مشاهده میشود.
وی در خصوص راهحلهای حفظ و ارتقای کرامت زنان، اظهار کرد: با نظر به اینکه یکی از مهمترین راههای تغییر فرهنگ ضد تکریم زنان در جامعه، جعل و اصلاح و اجرای قوانین است، بنابراین لازم است تا در خصوص این سه حوزه، فعالیتها و راهکارهای علمی و عملی موثر مدنظر قرار گیرد که تصویب بعد از تصحیح لایحه کرامت زنان، از جمله این راهکارهاست.
دکتر ثمنی توضیح داد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، مهمترین عرصه در تکریم زن، عرصه خانواده است و باید ساز و کار تکریم زن توسط خانواده و بخصوص شوهر، به طور خاص و با توجه به اهداف تحکیم و تعالی خانواده در مطمح نظر قرار گیرد و این موضوع مهم در لایحه کرامت زنان در نظر گرفته شود.
وی خاطرنشان کرد: از جمله قوانینی که وضع و اصلاح آن میتواند گام موثری در تکریم زنان داشته باشد، حمایت از حق مادر شدن زنان است. این حق، هم در عرصه خانواده و نسبت به شوهر و هم در عرصه جامعه نسبت به حضور اجتماعی زنان اعم از اشتغال و تحصیل و غیره، نیاز به حمایت قانونی دارد.
عضو هیئت علمی پژوهشکده زنان در پایان تأکید کرد: ما نباید شاهد مقاومت سازمانها و استنکاف آنها از اجرای قوانین حمایتی از زن و خانواده باشیم که این کار خلاف حفظ و ارتقای کرامت زنان در نظام اسلامی ایران عزیز است. بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا منافع سازمانها در کنار منافع زنی که تمایل و عشق به مادر شدن دارد، حفظ شود و با توجه به نام امسال، شاهد رفع موانع اجرای قوانین حمایتی زنان و خانواده از جمله اجرای قانون دورکاری برای مادران دارای فرزند زیر شش سال باشیم.
گزارش و مشروح خبر در سایت دانشگاه تهران در آدرس زیر در دسترس علاقمندان میباشد.
لینک خبر
ارسال کننده:
تعداد بازدید:
391
تصاویر مرتبط:
برچسب ها
فیلم مرتبط
فیلم مرتبط
فیلم مرتبط
صوت
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن:
توضیحات
کد امنیت
تمامي حقوق سايت براي
دانشگاه الزهرا ( س )
محفوظ است.