۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر

تشکیل کارگروه طراحی پوشاک ایرانی اسلامی- تشکیل گروه مسئله محور

ارسال شده در تاریخ 1398/10/01
ساعت 14:54
تشکیل کارگروه طراحی پوشاک ایرانی اسلامی- تشکیل گروه مسئله محور

تشکیل کارگروه طراحی پوشاک ایرانی اسلامی- تشکیل گروه مسئله محور
 

از آنجا که مقوله پوشش و لباس منحصر به انسان است، لذا از جمله مسائلی است که انسان همواره در زندگی خود با آن در ارتباط بوده است و به عنوان یک نیاز ضروری و جزء جدایی ناپذیر حیات انسانی، به آن نگریسته می‌شود. لباس در زندگی روزمره انسانها نیز کارکردهای متنوعی داشته است. باتوجه به رشد روز افزون جوامع بشری نیاز به پوشاک به عنوان یکی از سه رکن نیازمندی های بشردر اولویت های اصلی قرار دارد. کارکردهای اجتماعی لباس هویت خاصی را از افراد و حتی جامعه را نمایان می‌کند. الگوهای مختلف پوشش و مد، ضمن ایجاد شخصیت و تبیین جایگاه فردی، بیانگر سنت‌ها، ارزش‌ها و نوع فرهنگ حاکم بر جوامع هستند. لباس و پوشش با هنجارها و ارزش‌های حاکم بر جوامع گره خورده است و می‌تواند به عنوان یکی از ابزارهای مهم در جهت شناخت فرهنگ و هویت ملی و حتی وقوع تحول در ساختار فرهنگی یک جامعه به کار‌رود.

درهمین راستا ؛هماهنگی مجموعه دانشگاهی با بخش صنعت در مورد حل معضلات کشور در زمینه مبانی نظری طراحی ،توسعه وتولید پوشاک ایرانی اسلامی مد نظر این کارگروه می باشد.

باتوجه به این مهم هرکدام از اعضائ نقطه نظرات خود را در مورد پیشنهادات مشخص شده عنوان نمودند.

خانم دکتر خادمی :ایشان ضمن خوش آمدگویی به میهمانان درمورد تشکل وهماهنگی بیشتر کارگروه طراحی پوشاک ایرانی اسلامی جهت ذائقه سازی در قالب رویداد طراحی پوشاک ایرانی اسلامی در بین قشرجوان رابیان نمودند.

آقای مهندس قادریان:ایشان مدیریت راهکارهای اجرایی عملیاتی بررسی ومدل راهبردی هرکدام از پیشنهادات را عنوان نمودند.همچنین لزوم سازماندهی طراحان وفارغ التحصیلان پارچه ولباس را عنوان نمودند.

خانم غزالی:ایشان گام های پیشنهادی در باره مبانی نظری ، آموزش وتوسعه مدل های علمی پژوهشی مطالعات پوشاک ایرانی اسلامی در راستای اعتلای فرهنگ پوشش برای نسل جوان دانشگاهی را درجلسه مطرح نمودند.

آقای دکتر مفتاحی :مرکزخصوصی تحقیقات وزارت علوم (حصان)با موضوع صنعت نساجی با دو مرکزپژوهشی دیگرازدانشگاه الزهرا (س) با موضوعات پژوهشکده هنری پوشاک وپژوهشکده اجتماعی ، پیگیری شود تا اندیشکده از تشکل سه پژوهشکده تشکیل شود.ایشان همچنین در مورد راه اندازی ایونت (event) مد آفرین 2- مقارن با میلاد بانوی دوعالم روز مادر ومشارکت وهمکاری دانشگاه الزهرا(س)را با ین موضوع خاطر نشان کردند.

خانم دکتر شکری:در مورد فضای ارائه آثار دانشجویان طراحی صنعتی نقطه نظراتی در مورد تسهیل شرایط برای عرضه محصولات هنری را داشتند.

آقای مهندس نیلفروش زاده:ایشان در راستای ساماندهی عملیاتی اهداف کارگروه طراحی پوشاک اسلامی ایرانی ، خواستار راهکارهای عملیاتی با همکاری انجمن نساجی را در نتیجه کار موثر دانستند. ودر مورد کارخانجات تولید پارچه چادر مشکی ونحوه تعامل بیشتر در این راستا را متذکر شدند.ایشان متذکر شدند مشکل تولید چادر درگذشته مواداولیه توده است. ولی در حال حاضر مشکلات مرتفع شده است. لزوم ارتباط با مدیرکل نساجی وزارت صنایع سرکارخانم محرابی جهت توسعه با بخش نساجی را عنوان نمودند.مهمترین مشکلات تولید چادر مشکی واردات بی رویه محصولات است.

خانم غزالی :مابه عنوان دانشگاه در مسیر اعتلای این صنعت با توجه به مصرف کننده اصلی در دنیا بودن ایران می توانیم به صورت ارتقا ، وتبلیغات رسانه ای وعلمی از دانشگاه به موضوع بپردازیم.

ایجاد فروشگاه ملزومات پوشاک اسلامی در دانشگاه الزهرا(س).

دکتر مفتاحی : ساماندهی در جهت فروش آنلاین چادررامطرح نمودند.

دکتر خادمی: برگزاری جشنواره پوشاک ایرانی اسلامی در کشوردر راستای اعتلای پوشاک ایرانی درراستای اعتلای پوشش اسلامی یکی از مهمترین اهداف کارگروه می باشد. لزوم تشکیل جلسه با بسیج کل جناب آقای متقی موارد رابیان فرمودند. وبه لزوم تشکیل جلسه ای با ایشان برای جلسه بعدی را عنوان نمودند.

آقای مهندس قادریان : در مجموع براین مسئله که با مدل زمانبندی پروژه عملیاتی به موضوعات هر یک از اعضا باتوانمندی تخصصی وکاری مجموعه خود بخشی از کار را طبق جداول ذیل برعهده بگیرند. تا با هماهنگی وزمانبندی گام های اجرایی عملیاتی شود.

1- مطالعه علمی نیازسنجی پوشاک اسلامی.

2- ایجاد مرکز قوی علمی وفرهنگی (طراحی لباس ایرانی اسلامی ).

3- سامان دهی دانشجویان وفارغ التحصیلان رشته های پارچه ولباس (معرفی جهت استخدام طراح در مراکز صنعتی وکارگاهی).

4- ایجادنشریه علمی پژوهشی در راستای عفاف وحجاب باعنوان – پوشش ایرانی اسلامی-

5- ایجاد موزه دائمی لباس اقوام ایرانی .

6- برگزاری مسابقات هنری با محوریت فرهنگ اسلامی وپوشاک وبه عنوان نمونه سوره ها وآیات قرآنی- قیام امام حسین (ع)عاشورا- اربعین- نمادهای اسطوره ای ایرانی –تاریخ لباس ایرانی- صنایع دستی ....

7- تعامل مشترک دانشگاه الزهرا س با انجمن نساجی وبسیج کشور در حوزه پارچه ولباس.

 

ارسال کننده:
تعداد بازدید:781
تصاویر مرتبط:


    برچسب ها
    فیلم مرتبط
    فیلم مرتبط
    فیلم مرتبط
    صوت
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن:
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    دانشگاه الزهرا
    تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،بسیج اساتید
    basijasatid[at]alzahra.ac.ir
    کدپستی : --- تلفن : ---
    فاکس :
    ---
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.